Kotimaista puhtautta | Luonnollinen Kamu

Julkaistu 2.9.2017

Kamulle Avainlippu -merkki

Suomalaisen työn liiton avainlipputoimikunta on myöntänyt Kamulle Avainlippu -merkin käyttöoikeuden

Koko Luonnollinen Kamu -tuoteperhe sai odotetun tunnuksen käyttöönsä, kun Suomalaisen työn liiton avainlipputoimikunta käsitteli Kamun hakemuksen tiistaina 29.8.2017

Avainlippu -merkki myönnetään, kun tuotteen tai palvelun tuottaminen tehdään Suomessa kokonaan tai pääosin. Kamulle haettiin oma merkki kaikille tuoteryhmille, joka tarkoittaa, että kaikissa shampoissa, pyykinpesuissa ja siivoussuihkeissa tullaan avainlippu näkemään pakkauksissa ja tuotteiden viestinnän yhteydessä.

Kamun kauppiaalle Sami Kuituselle merkin saaminen oli odotettu ja iloinen uutinen:

- Avainlipun hakeminen oli selvää jo keväällä. Se vahvistaa sitä viestiä mitä Kamusta halutaan kertoa. Kamu on kotimaista tuotantoa alusta loppuun. Aina kun mahdollista, käytetään paikallisia kumppaneita ja vähintään kotimaisia toimittajia.

Merkin hakeminen oli yksi tämän vuoden päätavoitteista. Seuraavaksi tavoitteena on täydentää shampoo -sarjaa hoitoaineelle. Muitakin tuotekehitysideoita sarjaan liittyen on.

- Hoitoainetta on pyydetty asiakaspalautteissa ja sitä on käsitelty useissa jälleenmyyjien kanssa käydyissä keskusteluissa. Näitä viestejä on kuunnelta aina herkällä korvalla, mutta tällä kertaa palaute on sen verran selvää, että tehdään työtä käskettyä - jatkaa Kuitunen.

Arvioitu aikataulu hoitoaineelle on 12/2017.


Ostoskorisi on tyhjä